Over Groenbedrijf Limburg

 

Groenbedrijf Limburg te Lummen, Limburg is de specialist in het snoeien en vellen van (gevaarlijke, hoge) bomen.
 

 


Naast het snoeien en vellen van bomen kan u eveneens op ons rekenen voor het uitfrezen van boomstronken tot 120cm diep, alsook voor hoogtewerken bent u bij ons aan het juiste adres.
 


 

Verder kan u op ons rekenen voor tuinonderhoud, het plaatsen van klinkers en het maaien van gras. Ook het plaatsen van afsluitingen behoren tot ons aanbod.
 


 

Kortom, bent u op zoek naar een specialist in het snoeien en vellen van gevaarlijke bomen? Dan bent u bij Groenbedrijf Limburg te Lummen aan het juiste adres. Contacteer ons vandaag nog voor meer informatie!

Hoe is Groenbedirjf Limburg ontstaan?

Groenbedrijf Limburg is tot stand gekomen door de samensmelting van Snoeibedrijf Wouters & Zonen en Tuinaanleg Christoph Declerck, beiden gekende namen in de Limburgse groensector. Dankzij deze fusie zijn we in staat om een brede waaier van diensten op de het gebied van groenaanleg en -onderhoud aan te bieden. Voor zowel Particulier, bedrijven als overheid.

Onze diensten

Particulieren: Ontwerpplannen (3D) - aanleg - beplanting - plaatsen van (grote) bomen - algemeen groenonderhoud - maaiwerken - vellen van (gevaarlijke) bomen klimmend of met hoogtewerker - uitfrezen stronken - ontbossen en bouwrijp maken van bouwgronden - containerverhuur, ...

 

Bedrijven: Ontwerp plannen (3D) - groenaanleg en -voorziening van bedrijfsterreinen - aanplanting bij toegangswegen - algemeen groenonderhoud - snoei- en vellingswerken - uitfrezen stronken & glasbestrijding van parkings en terreinen.

 

Overheid: Snoeien en vellen van bomen - uitfrezen stronken - bosontginning - groenonderhoud - onderhoud plantsoenen en laanbomen - maaiwerken - scheren van hagen - onkruidbestrijding - gladheidbestreiding van wegen, parkings en fiestspaden - verwijderen van zwerfvuil en groenresten - bermonderhoud - signalisatie en botsers op wegen en paden

 

 

Hopelijk tot binnenkort!

Declerck Christoph & Vancluysen Bart

Zaakvoerders